Viser alle 11 resultater

Sandaler til damer

Hos Tang Sko finder du et stort udvalg af flotte sandaler til damer. Sandalen er et fantastisk fodtøj til hverdagsbrug, vandretur, festlig begivenhed eller en rejse syd på.

1,099.00 kr.
999.00 kr.
899.00 kr.
799.00 kr.
899.00 kr.
999.00 kr.
799.00 kr.
799.00 kr.

Damesandaler

Sandalerne er et af de ældste typer fodtøj vi kender til i historien. Det har i århundreder været brugt i de varmere lande, af såvel rige som fattige.

I Danmark er sandalen et oplagt fodtøj på de dage hvor varmen for byder sig på, til vandreture eller festlige begivenheder.

Dame sandaler til enhver lejlighed

Uanset om du skal på stranden, til købmanden, til fest eller noget helt fjerde, så er sandalen et oplagt fodtøj i alle de varmere måneder herhjemme, eller på enhver type rejse syd på.

Indenfor tøj og design er mange ting forbigående, men sandalen har i al nyere tid stået fast som værende et moderne og anerkendt fodtøj til alle formål.

Hos Tang Sko finder du sandaler som passer til mange forskellige formål og smag. Vi har sandaler som er lavet til de lange gåture, og byder på forhøjet komfort og støtte, og sandaler som er perfekte til såvel hverdagsbrug, som den festlige begivenhed.